SitemapPrivacy             
Menu

Doelgroepfitness


Veel mensen hebben de behoefte om meer te bewegen en gezonder te bewegen, maar het ontbreekt hen aan de kennis van de fitness-apparatuur en de correcte uitvoer van de bewegingen. Daarom trainen/bewegen we een uur in onze oefenzaal met vaste groepen van 6-10 personen met een vaste begeleider. Deze begeleider - veelal een fysiotherapeut - geeft instructies en individuele aandacht aan de client. Er wordt een oefenprogramma op maat aangeboden, afgestemd op de wensen/doelen van de klant.

 

Bij doelgroepfitness denken we ook aan mensen die preventief willen blijven bewegen om zo conditie/kracht te verbeteren en onderhouden. Ook bieden we voor mensen met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, COPD, neurologische, oncologische of reumatische aandoeningen een verantwoorde manier om kracht en conditie en zodoende het gehele welzijn te verbeteren.

 

De kosten zijn 25 euro per maand voor wekelijks 1 uur training. Inmiddels zijn er meer dan 25 groepen die wekelijks op deze manier sporten! Deze vorm van sporten is ideaal voor mensen die graag persoonlijke en professionele begeleiding willen hebben.

 

Interesse? Bel met de praktijk in Boven-Leeuwen 0487-594579 of Wamel 0487-502430

 

 

© 2024 Frank Roelofs, Fysiotherapie, Sportfysiotherapie en Doelgroepfitness in Boven Leeuwen en Wamel •••• powered by keesweb.nl