SitemapPrivacy             
Menu

Doelgroepfitness


Veel mensen hebben de behoefte om meer te bewegen en gezonder te bewegen, maar het ontbreekt hen aan de kennis van de fitness-apparatuur en de correcte uitvoer van de bewegingen. Daarom trainen/bewegen we een uur in onze oefenzaal met vaste groepen van 6-10 personen met een vaste begeleider. Deze begeleider - veelal een fysiotherapeut - geeft instructies en individuele aandacht aan de client. Er wordt een oefenprogramma op maat aangeboden, afgestemd op de wensen/doelen van de klant.

 

Bij doelgroepfitness denken we ook aan mensen die preventief willen blijven bewegen om zo conditie/kracht te verbeteren en onderhouden. Ook bieden we voor mensen met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, COPD, neurologische, oncologische of reumatische aandoeningen een verantwoorde manier om kracht en conditie en zodoende het gehele welzijn te verbeteren.

 

De kosten zijn 25 euro per maand voor wekelijks 1 uur training. Inmiddels zijn er meer dan 25 groepen die wekelijks op deze manier sporten! Deze vorm van sporten is ideaal voor mensen die graag persoonlijke en professionele begeleiding willen hebben.

 

Interesse? Bel met de praktijk in Boven-Leeuwen 0487-594579 of Wamel 0487-502430

 

 

Extra sportmogelijkheid vrijdag 12 tot 16 uur Wamel!

 

Namens ons bedrijf willen wij u de mogelijkheid geven om het weekend goed in te gaan. Wij hebben namelijk een extra middag ingezet voor mensen die graag nog willen sporten op de vrijdag. Het is beschikbaar voor iedereen die zichzelf wil laten bewegen of familie/vrienden wil uitdagen!

 

Deze middag zal er altijd iemand aanwezig zijn voor eventuele ondersteuning en advies tijdens oefeningen.

 

Bent u geïnteresseerd om te komen sporten samen met een bekende of nieuwe sporter? In verband met het corona virus zal er eerst gekeken moeten worden naar de beschikbaarheid in de middag.

 

Stuur een mail naar roelofsbas@hotmail.com of stuur een bericht via Whatsapp naar 06-14921206 met de u gewenste tijd die dag.

 

© 2022 Frank Roelofs, Fysiotherapie, Sportfysiotherapie en Doelgroepfitness in Boven Leeuwen en Wamel •••• powered by keesweb.nl