SitemapPrivacy             
Menu

Doelgroepfitness


Deze term is door ons geregistreerd sinds enkele jaren.Veel mensen hebben namelijk de behoefte om meer te bewegen, gezonder te bewegen maar het ontbreekt hen aan de kennis van de fitness-apparatuur en de correcte uitvoer van de bewegingen.Daarom trainen/bewegen we een uur in onze oefenzaal met vaste groepen van 6-10 personen met een vaste begeleider.Deze begeleider-veelal een fysiotherapeut-geeft instructies en individuele aandacht aan de client.

 

Bij het ontwikkelen van DGF denken we ook aan mensen die preventief willen blijven bewegen om zo conditie/kracht te verbeteren.Het revalideren bij hart-,COPD,-oncologische patiënten alsmede rheuma-, neurologische-,of vaat-patienten biedt verantwoord mogelijkheden om kracht en conditie en zodoende het gehele welzijn te verbeteren.

 

De kosten zijn 25 euro per maand voor wekelijks 1 uur training. Inmiddels zijn er meer dan 25 groepen die wekelijks op deze manier sporten! Deze vorm van sporten is ideaal voor mensen die graag persoonlijke en professionele begeleiding willen hebben.

 

Interesse? Bel even met de praktijk in Boven-Leeuwen 0487-594579 of Wamel 0487-502430.

 

© 2019 Frank Roelofs, Fysiotherapie, Sportfysiotherapie en Doelgroepfitness in Boven Leeuwen en Wamel •••• powered by keesweb.nl